Jumat, 20 Januari 2017

Rental Mobil Malang di NAYFA Trans

Rental Mobil Malang di NAYFA Trans Në fakt, asnjë pupël është e nevojshme në të gjitha-wheel drive dhe shoferi thjesht mund pure pedale në dysheme në shkojnë sinjal. Një keqkuptim i zakonshëm në mesin e pronarëve Juke është se automjeti është i ngadalshëm në të gjitha-wheel makinë mënyrë se ajo është në rrotat e para aktive. Me të dy testimin krahasim në botën reale-plus disa njohuri në powertrain e Juke-së, ne kemi marrë në fund të kësaj. Offroad, në tokë, gjërat janë të ngjashme. AWD është më mirë se AWD-v thjesht sepse ajo dinamike vlen tërheqje, por dy janë shumë afër në të ndjehen. Në të gjitha rastet, herë më të shpejtë me AWD u kishte pa marrë parasysh çfarë sipërfaqe. Ne kemi bërë të ngjashme 0-30 teste pista poshtër mph dhe ka pasur rezultate të ngjashme në kohën përhapjen, me FWD bie më tej prapa si diferencë vetëm matshme. Duhet të theksohet se Juke NISMO nuk është me të vërtetë një makinë garë, në vetvete, dhe ndërsa ajo e shpalli si një vrapues GT-style rrugë, kjo është performanca do të jetë nën-par në krahasim me automjetet e tjera racore të një pike të ngjashme të çmimeve. Ajo që kemi gjetur është se me të vërtetë shkëlqen në rrugën e fëlliqur në vend, ku ai mund të japë shumë automjete, duke përfshirë edhe më të mëdha, crossovers më të fuqishme, një të kandidojë për paratë e tyre të vërtetë. Rental Mobil Malang di NAYFA Trans

Tidak ada komentar:

Posting Komentar